Neteja de Centres Educatius

La qualitat en el servei

Brill 2000 sap que la neteja dels col.legis tenen  que fregar l´ excel.lència. Son unes instal.lacions que requereixen del bon fer de profesionals com els  que formen els nostre equip.

La presencia d´ un notable número de nens i les activivats que es desarrollen en ells, fan que els centres escolars es converteixin en importants focus d´ infeccions si en ells no es segueix un estricte protocol de neteja que els mantinga en perfectes condicions de salubritat. No podem olvidar que es tracta de espais pels que discorren molts menors que fan que se acumuli molta bruticia que els fa  ser un caldo de cultiu per a virus i bacteries.

Per aquest motiu, en aquests centres es necessari portar a terme algo que més enllà de la neteja: hi ha que ventilar, ordenar, netejar i desinfectar, ja que tan sols així serà possible que esmantinguin en óptimes condicions higièniques. I la millor garantía paer conseguir-ho es contar amb una empresa de neteja professional com la nostra que ademes de tenir una gran experiencia desarrollant aquest servei, disposa dels instrumentals necessaris per executar aquestes feines de manera eficient. Per exemple, Brill 2000, sempre al día en novas tecnologíes en l´ àmbit de la neteja, incorpora el´aigua ionitzada per la higienizació i desinfecció d´ aules i banys, aconseguint eliminar el 99,9% dels  microorganismes.

 

¿Quines feines inclouen la neteja d´un centre escolar?

La primera feina a executa serà la de ventilar les diferents estàncies del centre educatiu. Airejar les aules, el menjador, els despatxos, els banys… es la base per aconseguir un ambient net i sanejat. Per això, també recorrem a l´ ozó, que permet desinfectar l´ambient inclús en les aules on es troben els més petits, quedant desinfectats joguines, ninos i altres materials que utilitzen per els seus jocs i que solen contenir  molts gèrmens.

Després d´aquest primer pas, es necessari estructurar les feines per àrees d´actuació: aules i despatxos per una banda, menjador i banys per l´altre banda i  patis i espais comuns per finalitzar.

Escombrar els terres, retirar els residus emmagatzemats en les papereres, netejar la pols del mobiliari i fregar l’estància i els seus accessos, son les feines bàsiques que tenen que desenvolupar-se en aules i despatxos per que aquests estiguin llestos per el següent dia de col·legi. Tot això, sense oblidar la higienització de portes i manetes que pateixen la acumulació de grassa i brutícia al estar en contacte amb tantes persones.

El menjador, els vestuaris i els lavabos requereixen, ademés de similars feines de neteja bàsiques, una important tasca de desinfecció al tractar-se de zones on es produeix una gran acumulació de bactèries i agents patògens. Es necessari utilitzar productes de neteja específics que garanteixin acabar amb aquest tipus de microorganismes.

I per últim, les escombradores i fregadores professionals son disponibles a Brill 2000 resulten de gran ajuda per efectuar la neteja dels patis, pistes esportives i zones comunes que son transitades per moltes persones amb calçat de carrer i que tendeixen a acumular pols, fang i pol·lució de tot  tipus.

Como veus, son moltes feines que s´han de dur a terme a diari per un centre escolar per que es mantinguin en bones condicions higièniques i puguin rebre cada dia els seus alumnes. I per aconseguir-ho, res mes que contar amb un equip professional com el nostre.

Deixis aconsellar

Li resoldrem qualsevol dubte en tot moment.

Contacti