Riscos d´utilitzar productes de neteja de forma inadequada

Riscos d´utilitzar productes de neteja de forma inadequada

Les empreses de neteja a Sabadell utilitzem gran varietat de productes químics que poden ser perillosos per la salut si no s´utilitzen correctament. Ens referim a productes tòxics, corrosius, irritants o inflamables. Anem a veure el tema més en profunditat.

4 consells de neteja domèstica per a persones al·lèrgiques

4 consells de neteja domèstica per a persones al·lèrgiques

La al·lèrgia es una de les alteracions respiratòries més freqüents a la nostra societat. Milions de persones pateixen algun tipus de reacció adversa davant certes substancies, encara que lo més freqüent es que es produeixen a causa del pol·len o la pols. Per aquest motiu, la primavera es una de les estacions a on més quadres al·lèrgics es produeixen. Com una de les empreses de neteja a Sabadell volem destacar que la neteja es una de les formes més eficaces d´acabar amb els agents al·lèrgics a la llar. No podem lluitar contra el pol·len en exteriors, però si podem optimitzar les feines de neteja en habitatges i centres de treball per a minimitzar les reaccions al·lèrgiques. A la llar s’acumulen diverses substancies com els àcars, els epitelis de les mascotes e, fins i tot, el pol·len pot  penetrar de l´ exterior. Eliminar-los serà fonamental per mantenir el bon estat de salut de les persones amb problemes al·lèrgics, acabant amb el malestar que provoquen i pal·liant els símptomes d´un quadre al·lèrgic. Consells d´higiene domèstica contra la al·lèrgia Sempre es recomanable evitar les catifes, aportant calidesa a les estàncies, però son el niu favorit dels àcars, la pols, el pèl de les mascotes, etc. Potser sigui un mètode una mica dràstic, moltes vegades no volem renunciar a comptar amb aquests elements en

View Full Post

;

¿Que inclou una neteja de final d´obra?

¿Que inclou una neteja de final d´obra?

Com una de les empreses de neteja a Sabadell volem parlar en aquest post de les neteges de fi d´obra. ¿Que són? ¿Que s´inclou en aquest tipus de servei? ho veiem a continuació per que ho tinguis en compte si ens necessites en aquest sentit.

Neteja d´oficines per millorar la productivitat

Neteja d´oficines per millorar la productivitat

S´ha parlat molt sobre els beneficis de la neteja i la higiene dels centres de treball pel rendiment laboral. Com una de les agencies de neteja a Barcelona podem dir que s´ han realitzat diferents investigacions científiques. Concretament, una realitzada a la Universitat de Cornell, a EEUU, assegura que en les empreses en les quals es realitza un programa de neteja adequat l´increment es situa al voltant del 15%.

4 motius per netejar els conductes d´aire

4 motius per netejar els conductes d´aire

Els conductes d´aire poden ser utilitzats pels sistemes de climatització tan per habitatges particulars com en centres de treball. No obstant , la pols i la brutícia poden acumular-se en ells, sortint al exterior al activar la calefacció o l´aire condicionat. Com una de les empreses de neteja a Sabadell sabem la importància de higienitzar de forma adequada aquests conductes per preservar la salut de les persones que respirant l´aire que circula per ells.

¿Neteja o desinfecció?

¿Neteja o desinfecció?

Es molt habitual confondre aquests dos conceptes. Como a una de les empreses de neteja a Sabadell, son molts els clients que ens pregunten si es el mateix netejar que desinfectar, però el cert es que no te res a veure. Quan netegem veiem que tot queda impol·lut, però els gèrmens i microorganismes que poden habitar sobre aquestes superfícies no es veuran a simple vista. La desinfecció ens permet acabar amb ells i mantenir unes condicions

Com higienitzar els banys d´un restaurant

Com higienitzar els banys d´un restaurant

¿Alguna vegada t´has preguntat quantes persones passaran cada dia pel bany d´un restaurant? Probablement moltes. Per molt curosos que siguem quan anem al bany en un establiment comercial, es inevitable que es generi brutícia. Per aconseguir una higiene adequada es tindrà  que realitzar feines de neteja a diari. Com una de les empreses de neteja a Sabadell sabem  be que aquesta es una de les zones on més bactèries es generant en un negoci de restauració, juntament amb les cuines.

Avantatges de l´externalització dels serveis

Avantatges de l´externalització dels serveis

En el catàleg de serveis de la nostra companyia, una de les empreses de neteja a Sabadell, destaca un que serà de gran utilitat si en algun moment passes a gestionar una empresa o negoci: el outsourcing. Ens referim a la externalització de serveis. A continuació veiem les seves principals avantatges.

La neteja dels centres esportius en el mes de la tornada a la rutina

La neteja dels centres esportius en el mes de la tornada a la rutina

Setembre es un mes de bons propòsits. Després de les vacances estivals, tots volem començar el curs en bon peu i elavorem una llista d´intencions que no sempre arriben a bon port. La pràctica d´exercici sol ser una d´elles, per aquest motiu els centres deportius arriben a la seva màxima ocupació en aquest mes en el que tots tornem a la rutina i volem recuperar la salut i la línea perduda a cop de tapes i canyes durant aquest estiu. I per que els centres d´entrenament de les nostra ciutat puguin estar a ple rendiment, es fonamental la feina de les agencies de neteja a Barcelona com Brill 2000. Avui t´expliquem com es realitza la neteja dels gimnasos en aquests temporades de tanta afluencia.

Vacances: dóna-li un descans a la teva nevera

Vacances: dóna-li un descans a la teva nevera

¿Ets dels que prefereixes el final de l´estiu per anar-se de vacances? ¿Estàs a punt de comença a gaudir de les teves? Doncs, a part d’ocupar-te de les teves maletes i de demanar al teu veí que et regui les plantes, procura deixar tot en ordre a casa teva. Entre altres coses, revisant alguns electrodomèstics com la nevera. ¿Què podem deixar dins? ¿Què tenim que consumir o tirar? ¿Es millor desendollar-la? Ara ho veurem.