Innovació Tecnològica

Brill 2000, aposta per la la innovació tecnològica i  millora contínua i. Això té una repercusió directa en el servei cap el client. Aquestes millores tècniques repercutiran directament en la qualitat del servei, en quan a rendiment del treball, neteja i  competivitat.

La nostra neteja es garantia total, avalat i homologat per I.T.E.L. Brill 2000 expedirà un Certificat de Qualitat on farà constar el procés de neteja i higienització i esterilització que es realitzarà en el centre.

Us detallem les últimes novetas tecnològiques aplicades en neteja i que Brill 2000 ja ha incorporat en els seus clients:

Ozó

Brill 2000 incorpora innovació tecnològica en l´aplicació de desinfecció ambiental. Les aplicacions adients d’Ozó tenen una acció bactericida, germicida, fungicida, antivíric i desodorant.

Brill 2000 aplica aquestes propietats de l´ozó per:

  • Elimina olors molestos de tabac, menjar, desaigües, animals, dissolvents, fums, humitats …. etc.
  • Elimina bacteris, gèrmens, fongs i virus en l’ambient i en els materials que els acullen, tals com cortines, mobles, tapisseries, catifes, joguines, matalassos, coixins…. etc.
  • Desinfecta i esterilitza centres com guarderies, geriàtrics, zones crítiques, laboratoris, gimnasos, vestuaris…
  • Tractaments esporàdics: Incendis, vaixells, cuines, automòbil…

Tractaments de xoc i manteniment: residencies, geriàtrics, llars infants, hospitals, veterinaris, escoles, vestuaris, laboratoris…

Aigua ionitzada

Brill 2000 ofereix els seus clients innovar en les millores de neteja. La tecnologia ens permet transformar l’aigua potable, en aigua ionitzada. Un agent efectiu de neteja i desinfecció de manteniment sobre superfícies.

L’aigua ionitzada, és un poderós desinfectant que elimina el 99.9% de microorganismes. L’acció detergent, desengreixant suau és conseqüència dels components que s’obtenen durant el procés de ionització.

És ecològica, no té efectes sobre el medi ambient i permet reduir l’ús abusiu dels envasos de plàstic i productes químics.

Utilització en qualsevol industria e immoble (col·legis, hospitals, geriàtrics, oficines, locals, aules, dispensaris, quiròfans, etc..) i sobre qualsevol material (marbre, granit, plàstic, acer inoxidable, vidre, melanines, lacats, teixits, … etc.

Vapor a 160º

Brill 2000 incorpora en el seu afany d´innovar  la termo desinfecció a 160º on actua com eliminador d´olors, bacteris, floridures i virus amb això minimitzem la utilització de productes químics.

Aquestes noves técniques ajudan a reducir la proliferació dels bacteris i virus.

Indicat per la neteja de sofàs alfombres, moquetes, cadires, persianes, aixetes, vidres, miralls i mampares de dutxa. Indispensable per la neteja de matalassos cortines… eliminant els ácars i els al.lèrgens.

Abrillantat ecològic

Brill 2000 ofereix als seus clients un abrillantat únic, sense productes químics, totalment ecològic. Tans sols amb aigua recuperem la lluentó del marbre o terratzo de qualsevol superficie: Terres, banys, mobles.

Es compatible amb qualsevol màquina, sigui rotativa, fregadora o pulidora manual.

  • Ideal per grans superfícies com hospitals, centres comercials i aeroports per mantenir l’alt nivell de lluentó, tans sols amb el fregat diari es manter la lluentó com el primer dia.
  • En superfícies petites hi ha solució, ja que es pot aplicar un kit manual que proporciona la mateixa lluentó

Deixis aconsellar

Li resoldrem qualsevol dubte en tot moment.
Contacti