Qui som?

BRILL 2000, és una empresa de serveis especialitzada en neteja i manteniment, formada per professionals amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

La qualitat total a BRILL 2000, l’interpretem com la satisfacció plena del client, neteja perfecta, actitud aportada pel personal basada en la seva adequada selecció i formació.

La nostra garantía es també la nostra preocupació constant per satisfer les seves necessitats amb els mètodes i sistemes de neteja més adequats en cada cas per aconseguir el millor servei i una qualitat total.

Una de les grans demandes dels nostres clients són els nivells d’higiene i també la SUPERVISIÓ i el CONTROL DE QUALITAT, el nostre personal ha estat preparat per a aquestes funcions.

És per això que la nostra filosofia es la lluita i l’esforç diari per a la millora continua. La recerca i desenvolupament de noves tecnologies, ens permet aplicar noves tècniques amb neteja, pensant sempre amb la satisfacció, benefici i benestar dels nostres clients.

La cura amb el MEDI AMBIENT és una màxima a la nostre empresa, actualment hem eliminat de la nostre llista de productes (lleixiu i amoniacals) tots ells substituïts per higienitzants, desinfectants, bactericides i AIGUA IONITZADA, el més potent desinfectant que existeix, que a més comport-ha una reducció de més del 90% en residus plàstics i químics.

Brill 2000 vol aconseguir l´excel.lència en neteja sense renunciar el nostre compromís a la qualitat e innovació en el servei. Respectant els principis d´igualtat i responsabilitat social amb uns professionals ven preparats i formats.

Deixis aconsellar

Li resoldrem qualsevol dubte en tot moment.
Contacti