Els nostres serveis

Compromís amb la professionalitat amb els nostres clients


Neteges Generals

BRILL 2000 ofereix als seus clients un ampli ventall de solucions que s’adapten perfectament a les seves necessitats. Amb Brill 2000 podrà fer extens tots aquells serveis que no formen part de la seva activitat principal.

Més informació

Neteges Puntuals

Brill 2000 s´adapta a les necessitats que el seu client té en moments puntuals o serveis concrets., aconsellant-lo de la manera més adequada en tot moment.

La nostra preocupació constant per satisfer les seves necessitats amb el mètodes i sistemes de neteja més adequats en cada cas per aconseguir el millor servei i una qualitat total.

Més informació

Neteges Premium

La innovació aplicada a la neteja a Brill 2000 es coneix com Neteja Premium, intentem esta sempre al dia de les innovacions tecnològiques i aplicar-les els nostres serveis tan puntuals com generals, sempre amb una formació constant pels nostres treballadors, repercutint directament en la millora en la qualitat del servei.

Més informació

Innovació Tecnològica

Brill 2000 aposta per la innovació tecnològica, estar en contacte directe amb la tecnologia més actual tan en productes com en metodologia. Això té una repercussió directa amb el client de forma positiva, millorant el rendiment del treball, neteja i competitivitat.

Més informació

e-Neteges

Brill 2000 ha creat pels seus clients un servei esporàdic, segons les necessitats que tingui el  client en un moment concret. El ventall de possibilitats és molt ampli. La nostra preocupació constant per satisfer les seves necessitats amb el mètodes i sistemes de neteja més adequats en cada cas per aconseguir el millor servei i qualitat.

Més informació

Consumibles

Brill 2000  intenta fer li la vida mes fàcil el seu client, per això disposa d´una gama de productes que puguin satisfer la necessitats dels seus clients, sense que tinguin que preocuparse d´aquest servei. L´ampli ventall de productes están homologats i certificats com d´alta qualitat.

Més informació

Deixis aconsellar

Li resoldrem qualsevol dubte en tot moment.
Contacti