¿Que inclou una neteja de final d´obra?

¿Que inclou una neteja de final d´obra?

Com una de les empreses de neteja a Sabadell volem parlar en aquest post de les neteges de fi d´obra. ¿Que són? ¿Que s´inclou en aquest tipus de servei? ho veiem a continuació per que ho tinguis en compte si ens necessites en aquest sentit.

Es tracta de treballs per acabar amb diferents classes de brutícia i restes d´ obra. Per suposat, tirant mà dels productes i dels coneixements tècnics pertinents en cada cas i fase del procés. A Brill 2000 et recordem que aquesta neteja de fi d´obra afecta a varis temes com els paviments, els vidres i les mampares, els vidres a alçada, els lavabos, els ascensors o les escales dels edificis.

Segur que ets conscient de que en el transcurs d´ una obra pot arribar a acumular-se una gran quantitat de brutícia complicada d´eliminar si no es compte amb els serveis d´empreses de neteja com la nostra. Per exemple, en lo relatiu al paviment pot ser necessari emprendre el polit si hi ha molta brutícia incrustada. En quan els vidres, si son nous, a més de retirar les etiquetes sense que quedin marques que siguin visibles, es te que aplicar un producte amb propietats antiempremtes. De fet, una de les millors opcions a nostre abast son les baietes de microfibra pel seu increïble efecte bactericida i antiestàtic. En els lavabos procedirem a la desinfecció i desodorització, com a part elemental de la neteja de fi d´obra. En els ascensors s´han de treure les etiquetes adhesives  i les runes que hagin quedat després de les obres. Caldrà eliminar a més eventuals taques de pintura, vernís, ciment o guix. No tots els productes serveixen per tot. Per exemple, per eliminar restes de cimen o guix, es pot fer servir un anticiment, productes en tot cas que respectin els materials. Recorda que treballem amb la mateixa rapidesa i professionalitat de sempre complint amb el pressupost i amb els terminis acordats per endavant amb el client. Es part fonamental de la nostra raó de ser com empresa de neteges professional i, com sempre, t´invitem a comprovar-ho.