Neteja d´oficines per millorar la productivitat

Neteja d´oficines per millorar la productivitat

S´ha parlat molt sobre els beneficis de la neteja i la higiene dels centres de treball pel rendiment laboral. Com una de les agencies de neteja a Barcelona podem dir que s´ han realitzat diferents investigacions científiques. Concretament, una realitzada a la Universitat de Cornell, a EEUU, assegura que en les empreses en les quals es realitza un programa de neteja adequat l´increment es situa al voltant del 15%.

La confortabilitat en l´espai de treball es una de las qüestions més importants per que els treballadors realitzin les seves feines. Si les condicions de neteja e higiene no són les adequades, es probable que els treballadors es distreguin. La falta de benestar en els entorns del treball pot causar desmotivació entre els usuaris dels mateixos. Però, hi ha una raó més important per adaptar la neteja i l ´ordre: evitar el absentisme laboral.

Passem moltes hores al dia a l´oficina, casi podem dir que es la nostra segona casa. En les diferents superfícies que conformen aquests espais laborals s ´acumulen grans quantitats de bactèries i microorganismes. Parlem d´agents patògens que poden fer emmalaltir al personal. Si se senten indisposats demanaran la baixa i s´absentaran del seu lloc, veient-se afectada la productivitat.

En alguns casos, una mala higiene pot ser inclús causa d´ accidents laborals i altres problemes de diversa consideració. La millor forma de preservar la salut dels treballadors i evitar el contagi de malalties serà optimitzar els recursos de neteja i extremar les precaucions en quan a la desinfecció. Els banys, els menjadors i els telèfons que utilitzen varies persones són els elements més vulnerables de l´entorn laboral.

A Brill 2000 volem destacar que apostar per una neteja en profunditat i adequada dels espais de treball es convertirà en una inversió a llarg termini. Està comprovat que unes condicions adequades en aquesta matèria contribueixen a augmentar el rendiment laboral, millorar la productivitat i reduir l´absentisme laboral. Qüestions totes que poden afavorir l´increment en els beneficis de la empresa.

A més, les oficines es converteixen sovint en una carta de presentació. La forma més eficaç de causar una bona impressió a socis, clients o proveïdors. Si vols aportar qualitat al teu negocio comença por un centre saludable, net i confortable.