Com higienitzar els banys d´un restaurant

Com higienitzar els banys d´un restaurant

¿Alguna vegada t´has preguntat quantes persones passaran cada dia pel bany d´un restaurant? Probablement moltes. Per molt curosos que siguem quan anem al bany en un establiment comercial, es inevitable que es generi brutícia. Per aconseguir una higiene adequada es tindrà  que realitzar feines de neteja a diari. Com una de les empreses de neteja a Sabadell sabem  be que aquesta es una de les zones on més bactèries es generant en un negoci de restauració, juntament amb les cuines.

L’elevat trànsit de persones i la necessitat de mantenir unes condicions mínimes de salubritat fan que la neteja dels banys es converteixi en una feina diària i recurrent. Per ajudar-te a aconseguir-lo anem a oferir-te alguns consells que et poden ser  de gran ajuda:

Neteja de parets i miralls

Potser que no reparem massa en les parets, però fins a elles poden arribar esquitxades i convertir-se en un niu de gèrmens. Per higienitzar-les de forma adequada serà necessari utilitzar una baieta o esponja amb una dissolució desinfectant. A lo millor aquesta feina no requereix d´una periodicitat diària, però es te que executar-se amb bastanta freqüència.

Aixetes i dispensadors

Tots dos elements es toquen amb les mans. Al llarg d´una jornada seran moltes les mans que toquen aquests elements i, per lo tant, també es una zona on s´acumula les bactèries i els gèrmens. Per evitar-ho, s´haurà de desinfectar-los amb freqüència. Podem utilitzar el mateix producte de parets i terres. A més, haurà de dispensar tot lo necessari i assegurar-nos els disponibles pel seu us. En el cas de les aixetes es recomana utilitzar una esponja, d´aquesta manera evitarem que es deteriorin.

Neteja de WC

Tots som conscients de la seva importància. Aquesta feina requereix d´una desinfecció conscienciosa. Haurà que fregar-los, per darrera i per fora, per desincrustar la brutícia. Evidentment, els productes de neteja tenen que ser bactericides per aconseguir el major nivell de higienització.

Ja només queda una tasca: escombrar i fregar els terres. Es lo més senzill, però des de Brill 2000 volem destacar la seva importància per mantenir els banys lliures de bactèries i aconseguir una sensació agradable. Una qüestió essencial pels clients es que s´ha sentint satisfets.