La neteja dels centres esportius en el mes de la tornada a la rutina

La neteja dels centres esportius en el mes de la tornada a la rutina

Setembre es un mes de bons propòsits. Després de les vacances estivals, tots volem començar el curs en bon peu i elavorem una llista d´intencions que no sempre arriben a bon port. La pràctica d´exercici sol ser una d´elles, per aquest motiu els centres deportius arriben a la seva màxima ocupació en aquest mes en el que tots tornem a la rutina i volem recuperar la salut i la línea perduda a cop de tapes i canyes durant aquest estiu. I per que els centres d´entrenament de les nostra ciutat puguin estar a ple rendiment, es fonamental la feina de les agencies de neteja a Barcelona com Brill 2000. Avui t´expliquem com es realitza la neteja dels gimnasos en aquests temporades de tanta afluencia.

La clau está en la periodicitat

Pel tipus d´activitats que tenen lloc dins d´aquestes instal.lacions es fondamental extremar les mesures de neteja. Només així, aquests lloc es poden mantenir en perfectes condicions higiéniques. D´aquí que la primera norma sigui la periodicitat: la neteja dels centres esportius s´ha da realitzar varies vegades al dia, depenen sempre de la afluencia de socis i de l´horari que tingui el centre.

Dutxes, sanitaris i lavabos

Els vestuaris son uns dels focus d´atenció en les feines de neteja d´un centre esportiu. El més aconsellable es realitzar una neteja en profunditat de dutxes, lavabos i sanitaris al final del dia, quan el centre ja estigui tancat al públic. Així, s’aconseguirà la neteja i desinfectar a fons per que al dia següent, els usuaris trobin uns vestuaris nets, sanejats, ben ventilats i amb ambient fresc. De totes formes, al llarg del dia, serà necessari realitzar un repàs a aquests espais, especialment si s´han impartit cursos de natació infantils, una activitat que tendeix a embrutar considerablement els vestuaris.

Brill 2000 recomana en aquests espais la utilització de forma periòdica els tractaments d´ozó que farà que s´eliminin els bacteris, fons i virus i gèrmens que hagin pogut quedar després d´utilitzar els productes habituals de neteja.

Per la neteja d´aquesta zona es fonamental recorre a productes netejadors que també desinfectin. No podem oblidar que per cada dutxa i sanitari passen moltes persones al llarg del dia i totes elles estan suades després de la pràctica del exercici, d’aquí que sigui necessari una neteja i una desinfecció a fons, sense deixar ningun racó, mampara, aixeta o superfície sense netejar.

Brill 2000 sempre en el seu afany d´incorporar millores tecnològiques utilitza per la neteja d´aquests espais l´aigua ionitzada que  a part de desinfectar i netejar fa que en aquestes superfícies la retornada dels virus i bacteris siguin mes tardanes i els contagis siguin menors.

Sales d´activitats

Una altra de les zones que s´ha de tenir una especial atenció es a les sales en les que s´imparteixen les diferents activitats dirigides així com les sales de fitness en la que es troba el gruix de la maquinaria.

Per una banda, es important escombrar i fregar els terres, sempre amb productes especials que no perjudiquin el paviment però que garanteixin una bona desinfecció i eliminin les taques de suor i ditades de les mans que normalment hi han en el terra.

Junt amb el terra, es important netejar de forma curosa les màquines i aparells utilitzats pels usuaris, els quals acostumen a estar suats per l’ús i bruts pel ambient carregat que hi ha en aquests espais. Al final del dia, una neteja profunda, màquina a màquina, serà fonamental  que el centre esportiu projecti una imatge neta e higiènica, lliure de contagis o infeccions.

I tot això, sense oblidar el resta de materials esportius així com els miralls que ocupen les parets de les aules en les que s´imparteixen classes dirigides. En definitiva, les agencies de neteja de Barcelona tenen una feina complexa que requereix de temps i bones eines. Tan sols així es poden aconseguir centres esportius nets i cuidats. El  que aconseguiràs si contes amb l´equip professional de Brill 2000. Demana´ns pressupost.