Neteja d´edificis i locals

La nostra experiència amb més de 25 anys ens avala en aquest sector, sabem  la imatge que vol donar del seu negoci i per això Brill 2000 s´encarrega que això sigui possible. Una bona higienització i desinfecció no tan sols facilita espais nets i saludables sinó que garanteix espais per millorar la eficàcia i productivitat.

Brill 2000 com empresa professional de neteja s´adapta a les necessitats dels seus clients en quan a horari, freqüències, maquinaria a utilitzar i consumibles necessaris que la mateixa empresa subministrarà per que el seu client no tingui ninguna preocupació més que la del desenvolupament de la seva empresa.

La formació continua dels nostres treballadors fa que aquests estiguin altament qualificats per desenvolupar aquest tipus de serveis, sempre assessorats pel nostre supervisor que aconsella tant els nostres treballadors  com qualsevol dubte que tingui el nostra client.

El nostre objectiu per portar a terme la neteja d´edificis d´oficines, despatxos, vidres, façanes no es un altre que satisfer les necessitats dels nostres clients i que quedin satisfets per això posem tots els nostres medis: formació tecnologia, experiència i professionalitat.

Deixis aconsellar

Li resoldrem qualsevol dubte en tot moment.

Contacti