No pateixi pels cabells de la seva mascota

No us desespereu si el vostre gos perd més pel en primavera i tardó, és normal. Per molt  que ho intentem no podrem fer res per evitar-ho , realitzi aquestes feines de forma habitual.

Tenir una mascota a casa es algu que ens agrada i ens fa companyia. Pero durant la caiguda del pel tenim més treball de lo habitual. Brill 2000 li aconsella utilizar mopa d´un sol ús que s´adhereix el pel i així li costarà menys recollirlo i deixar el sòl ben net sense rastre de ningún pel de la seva mascota.

La mopa te que  lliscar per sobre la superfície, sempre que sigui terratzo, ceràmica o marbre, recollin toda la sucietat que trobi al seu pas. Després, podem fregar el sòl de forma habitual per un resultat óptim. En cas de que tinguem moqueta o volguem netejar els pels que deixen en la tapicería, tindrem que fer us de l´aspirador.