¡Centres educatius a punt per la tornada al cole!

¡Centres educatius a punt per la tornada al cole!

El passat 12 de setembre es va produir la famosa tornada al cole, un dels  moments més esperats pels pares i gents pels nens. Després de quasi tres mesos allunyats de les aules, ha arribat l´hora de reprendre l´activitat escolar però també de retrobar-se amb els companys i tornar a gaudir d´un temps de joc que l´estiu sempre deixa en punts suspensius. Però per que la tornada els centres educatius es produeixi sense contratemps i que aquests estiguin a punt per rebre els seus alumnes, la feina de Brill 2000, una de les empreses de neteja a Sabadell especialitzada en la neteja de centres escolars, resulta fonamental.

Com segur que saps, un dels serveis que presta la nostra  companyia es la neteja i el manteniment de centres educatius, unes instal·lacions que requereixen del bon fer del professional com els que formen el nostre equip. Si vols saber per que la neteja dels col·legis te que estar en mans de especialistes, no deixis de llegir aquest post.

Compta amb una empresa professional

La presencia d´un notable número de nens i les activitats que es desenvolupen en ells, fa que els centres escolars es converteixin en importants focus d´infeccions si no se segueix un estricte  protocol de neteja que els mantingui en perfectes condicions de salubritat. No podem oblidar que es tracta d´espais per on passen molts menors que fan que s´acumuli molta brutícia a més  de ser un caldo de cultiu per a  virus i bacteris.

Per aquest motiu, en aquestes centres es necessari portar a terme alguna cosa més enllà de la simple neteja: es te que ventilar, ordenar, netejar i desinfectar, ja que tant sols així serà possible que es mantingui en òptimes condicions higièniques. I la millor garantia per aconseguir-ho es comptar amb una empresa de neteja professional com la nostra que a més de tenir una gran experiència desenvolupant aquest servei, disposa de l´ instrumental necessari per executar aquestes feines de manera eficient. Per exemple, Brill 2000, sempre al dia en les noves tecnologies en el àmbit de la neteja, incorpora l´aigua ionitzada per d’higienització i desinfecció de les aules i banys, aconseguint eliminar el 99,9% dels microorganismes.

¿Quines feines inclouen la neteja d´un centre escolar?

La primera feina a executar serà la de ventilar les diferents estàncies del centre educatiu. Airejar les aules, el menjador, els despatxos, els banys… és la base per aconseguir que gaudeixin d´un ambient net i sanejat. Per això, també recorrem a l´ozó, que permet desinfectar l´ambient inclús en les aules on es troben els més petits, quedant desinfectades joguines, ninots i altres materials que utilitzen per els seus jocs i que acostumen a portar molts gèrmens.

Després d´aquest primer pas, es necessari estructurar les feines per àrees d´actuació: aules i despatxos per un cantó, menjador i banys per un altre banda i patis i espais comuns per finalitzar.

Escombrar els terres, retirar els residus emmagatzemats en les papereres, netejar la pols del mobiliari i fregar la estància i els seus accessos, són les feines bàsiques que es tenen que desenvolupar en les aules i despatxos per que aquests estiguin llestos per el següent dia de col·legi. Tot això, sense oblidar la higienització de portes i manetes que pateixen l´acumulació de grassa i brutícia al estar en contacte amb tantes persones.

El menjador, els vestuaris i els lavabos requereixen, a més a més de feines semblants de neteges bàsiques, una important tasca de desinfecció al tractar-se de zones on es produeix una gran acumulació de bactèries i agents patògens. Es necessari utilitzar productes de neteja específics que garanteixin acabar amb aquest tipus de microorganismes.

I per últim, les escombradores i fregadores professionals disponibles a Brill 2000 resultant de gran ajuda per efectuar la neteja dels patis, pistes esportives i zones comunes que són transitades per moltes persones amb  calçat de carrer i que tendeixen a acumular pols, fang i pol·lució de tot tipus.

Como veus, són moltes les feines que es tenen que portar a terme a diari perquè un centre escolar es mantingui en bones condicions higièniques i puguin rebre cada dia els seus alumnes. I per aconseguir-ho, res millor que comptar amb un equip professional com el nostra.