La neteja dels vidres d´una manera professional

vidrieLes nostres mares ens van ensenyar que el más rápid per neteja un vidre es utilizar un drap de cotó, pulverizar amb neteja vidres frotar i llest, encara que això no es el més eficaç.

Hi ha qui utiliza productes casolans com la barreja d´una part de vinagre per quatre d´agua, pulverizar el vidre amb aquesta barreja i secar amb un trap de micro fibra  ben sec, això es un sol exemple de les mil maneres que
es pot netejar un vidre, pero no els hi explicarem mes casos.

Brill 2000 como empresa de neteges profesional utilitza un sistema totalment diferent. Agafem un mullador que previament haurem mullat amb agua rentavaixelles fregarem el vidre amb ell,  amb l´aparell de neteja vidres ho secarem repasarem amb una baieta de micro fibra els laterales per si hagués quedat restes de l ´agua i llest, el seu vidre haurà quedat ben net.

L´avantatge de fer-ho així es que el vidre  li durarà molt més net durant mes temps.