Avantatges de l´ús d´ozó en la neteja

Avantatges de l´ús d´ozó en la neteja

Incorporar la tecnologia més sofisticada als procesos de neteja que abordem cada dia ha sigut determinant per arrivar a convertirnos en una de les agències de neteja a Barcelona més importants e innovadores que existeixen en la actualitat. Gràcies això, hem conseguit ser més competitius i oferir millors serveis als nostres clients, els quals es beneficient d´una major optimizació del nostre treball i rendiment.

Entre les diferents incorporacions tecnològiques que Brill 2000 ha portat a terme en els últims anys, es troba l´us d´ozó en les feines de neteja. ¿Vols saber quines ventatges aporta l´us de les màquines d´ ozó? Doncs no deixis de llegir aquest post en el que tu expliquem en detall.

L´ozó va començar a utilizarse en els trataments d´aigua al tenir una acció bactericida i fungicida que permetia netejar i desinfectar les aigües estancades. Si això li afeguim les seves propietats antivíriques i desodorants, el resultat va ser l´obtenció d´un dels  millors aliats que van trobar les empreses de neteja.

Ventatges de l´us d´ozó:

1.- Eliminació de les olors molestes com els causats pel tabac, animals, humitats, disolvents… Avui en dia s´utiliza molt en la neteja interior de vehícles en els que, a més d´eliminar qualsevol tipus de bruticia i bacteries acumulades en la tapiceria, elimina de manera definitiva l´olor a tabac.

2.- Eliminació d´àcars, fongs i virus, algu que el converteix en el tratament perfecte per posar fi a la presencia de molt d´aquests agents nocius que habitan en catifes, sofàs, coixins, cortines… Una neteja domèstica utilizada amb ozó és una total garantia de desinfecció i purificació, resultan molt adecuada quan a  la familia hi ha algún membre que pateixi al.lèrgies.

3.- Eliminació de bacteries i gèrmens, el que dona lloc a una potent acció desinfectant i esterilizadora que resulta molt efectiva en la neteja de escoles, guarderies, geriàtrics, vestuaris… i altres llocs que són un caldo de cultiu per la reproducció d´aquests cossos.

4.- Purificació de l´aire, especialment quan estem davant d´espais amb gran trànsit de persones i que romanen molt temps tancats. Es el cas de les aules d´un col.legi o les habitacions d´un geriàtric, estancies que poden acumular a més de males olors, gran número de bacteries i virus. L´aire acondicionat o la simple ventilació no es capaç de purificar un aire que es renova gràcies a l´acció de l´ozó.

Como veus, l´ús de la innovadora tecnologia de l´ozó permet portar a terme neteges molt més eficients, cosa que sabem en Brill 2000 i que portem temps posant en pràctica. Si vols que la teva vivenda, les zones comunes del teu edifici, el col.legi dels nens o els vestuaris del teu gimnàs gaudeixin d´una neteja total, suggereix lis els nostres serveis de neteja amb  ozó i  tots ho agraireu.