Motius pels quals tens que confiar la neteja de la teva comunitat a una empresa professional

Motius pels quals tens que confiar la neteja de la teva comunitat a una empresa professional

Gràcies a la nostra gran experiència en el àmbit de la neteja professional, hem pogut comprovar que la millor opció per que una comunitat de propietaris és trobi sempre en perfectes condicions es deixar el seu manteniment en mans d´ empreses de neteja en Sabadell com la nostra. I si no ho tens clar, a continuació t´expliquem alguns motius que segur et convencen:

Evita conflictes entre veïns

La neteja de las zones comunes d´una comunitat de propietaris sempre ha sigut un motiu de confrontació entre els veïns del immoble. Fa anys, quan la població era menys voluminosa i els blocs de pisos eren més petits, aquestes feines solien rotar entre tots els veïns, produint-se en moltes ocasions, els conseqüents disgustos quan un d´ells no compleix amb les seves obligacions.

Avui en dia, la població ha crescut molt i els edificis alberguen més vivendes, donant lloc  a comunitats més grans la neteja resulta molt difícil d´ abordar pels veïns. Deixar-la en mans d´una empresa de neteja de comunitats és la millor forma de garantí una finca neta i ben conservada, a més de la perfecta harmonia entre els veïns.

Comunitats amb jardins i/o garatge

A més, resulta prioritari que el manteniment de la comunitat este en mans professionals que compten amb l’experiència i l´instrumental necessari per abordar les feines de neteja de zones com el jardí o el garatge.

Tingues en compte que si una comunitat de veïns te una zona enjardinada, requerirà de professionals que s’encarreguen de cuidar, podar, regar… les plantes i els arbres que hi hagi en ella. El mateix passa si la finca te un garatge pels vehicles dels propietaris. Els garatges son zones en las que s´ acumula molta brutícia a més de taques d´oli, greix… que tan sols una empresa amb maquinaria de neteja professional podrà eliminar.

En definitiva, ¿no creus que resulta més fàcil que aquestes feines estiguin centralitzades en una empresa de neteja professional que segui capaç de realitzar-les amb solvència?

Una sola factura

Però ja no sols estem parlant d´un jardí o un garatge. En una comunitat també hi ha vidres, ascensors, escales, patís… que s´han da netejar amb freqüència. Això dona lloc a que moltes comunitats acudeixin a empreses diferents en funció de la zona o elements a netejar. No obstant, una agència de neteja de comunitats et garanteix un treball integral que abasta tots els àmbits de la comunitat, dels vidres al pati interior passant per l´ascensor. Tot el procés realitzat per un mateix equip i abonat mitjançat una única factura, el que facilitarà notablement la gestió d´aquest servei a la comunitat de propietaris.

En definitiva, contractar a una empresa de neteja pel manteniment de la teva comunitat és la millor opció des de tots els punts de vista. A Brill 2000 contem amb una gran experiència realitzant aquest servei que inclou l´alluentat de terres, la neteja de les zones comunes amb maquinaria d´ozó exclusiva, el manteniment de cubs o zona de depòsit de brossa…  i tot lo necessari per que la comunitat estigui sempre en perfectes condicions i sense que els veïns tinguin que preocupar-se de res.