Cinc trucs per que el teu bany estigui més lluent

Cinc trucs per que el teu bany estigui més lluent

La nostra agencia de neteja a Barcelona presta serveis a empresa de diferent  naturalesa com a centres educatius, entitats bancaries, centres comercials, edificis d´oficines… I encara que les feines a realitzar varien en funció de les característiques de cada espai, tots ells tenen en comú una zona on volem parlar-te de la neteja avui: el bany. En aquest post t´explicarem una sèrie de trucs bàsics que et seran de gran ajuda perquè el teu bany estigui sempre lluent.

Aixetes

Quan les aixetes  d´un bany estan bruts, contenen empremtes de dits o taques de calç, transmeten una sensació de brutícia i deixadesa. Per això, perquè el teu bany estigui sempre perfecte resulta fonamental prestar atenció a les aixetes. Una manera d´aconseguir-ho es mitjançant l´aplicació de vinagre diluït en aigua que t´ajudarà a que les aixetes estiguin més lluentes i no tinguin les taques mates que causa l´ agua. Un consell: una vegada apliquis el vinagre, deixa-ho actuar una estona embolicant les aixetes amb paper de cuina. El resultat serà unes aixetes lluentes que aguantaran netes més temps.

Les juntes de les rajoles

Un altre element que pot transmetre sensació de brutícia si no es te en compta són las juntes de les rajoles del terra o de les rajoles de la paret. Com experts dintre del sector de las agencies de neteja a Barcelona sabem que es tracta d´una de las parts del bany més difícils de netejar però també existeixen trucs que t´ajudaran. El millor remei es utilitzar pasta de bicarbonat. Si la apliques en les juntes amb un raspall dur aconseguiràs un resultat perfecte. Però com  sabem que aquesta operació resulta molt laboriosa, pots espair-la en el temps si mentrestant apliques aquest bicarbonat amb un drap i ho deixes actuar deu minuts abans de passar el motxo o una baieta humida.

Taques d’òxid

Per molt net que estigui el teu bany, si trobes aquestes  taques d’òxid en els sanitaris, l´ aspecte que transmets es el d´un bany vell i descuidat. Però per això també existeix un remei: pots treure les taques d’òxid mitjançant una barreja de suc de llimona i sal. Després de deixar-ho actuar 30 minuts, tan sols tindràs que fregar-ho amb un raspall i aplicar els teus productes de neteja habituals.

Miralls

Es impossible que el mirall del bany es conservi lliure de esquitxades d´aigua. El problema està en que, moltes persones, els passant un pany que en comptes de netejar el mirall, l´únic que aconsegueixen es embrutar-lo més i omplir-lo de borrissol. Per la imatge del tu bany resulta fonamental que el mirall estigui brillant i lluent i, lo millor per aconseguir-lo, es netejar-lo amb paper de de diari o amb paper de cuina.

Taulell

I la última part del bany de la que volem parlar-te i que també te que estar sempre impecable perquè aquesta sembli neta i desinfectada es el taulell que rodeja el lavabo. Restes de pasta de dents, pels, taques que deixant las gotes d´aigua… segur que saps de lo que t´estem parlant. La millor forma de mantenir aquesta taulell neta i lluenta es aplicar una solució d´aigua amb suc de llimona que a més de treure li lluento, eliminarà la grassa i deixarà un agradable aroma.

En qualsevol cas, ja saps que pots comptar amb el servei de neteja domèstica de Brill 2000, una de les empreses de neteja professional de referència a Barcelona. Truqui’ns si vols conèixer els nostres serveis e innovadors mètodes de neteja i desinfecció.