Servei de desratització: les malalties que poden contagiar-nos les rates

Servei de desratització: les malalties que poden contagiar-nos les rates

La capacitat d´oferir els nostres clients una amplia gama de serveis integrals ha fet possible que, avui en dia, siguem una de las agencies de neteja a Barcelona més completes e innovadores. Per exemple, la nostra carta de serveis també inclou els tractaments de desratització dels que avui volem parlar-te perquè entenguis l´ important que resulta contractar-los amb la major rapidesa possible.

Una plaga de rates, edemes de molesta i perillosa, es una font d´ malalties infeccioses que pot posar en perill la salut de tota la família. Per això resulta crucial actuar de la manera més ràpida davant el primer símptoma de la presencia d´aquests rosegadors a casa. Eradicar, desinfectar i netejar una llar en el que hi hagi rates es algo que la nostra agencia de neteja a Barcelona porta fent durant molts anys. I per conscienciar-te de la gravetat d´aquestes plagues, avui anem a realitzar un repàs per algunes de les més de 70 malalties que poden transmetre les rates a través d´una de les seves tres vies de contagi: l´ orina, la femta o les mossegades.

Síndrome Pulmonar Hantavirus (SPH)

Aquesta greu malaltia pot ser adquirida amb el simple fet d´estar a prop de l´orina o la femta de les rates i respirar el virus que emanant. El SPH provoca lesions pulmonars de gravetat que requereixen hospitalització e inclús, en alguns casos, pot arribar a provocar la mort en algunes persones.

Leptospirosis

L´ ambient d´una habitatge en la que hi ha rates es troba contaminada pels vapors que emanant de les seves orines i que poden provocar el contagi de malalties com la Leptospirosis. Aquesta malaltia presenta símptomes com febre, dolors musculars, vòmits, erupcions a la pell… Precisament per les característiques dels seus símptomes, hi ha persones que la confonen amb un procés gripal o una reacció al·lèrgica. No obstant això, resulta molts més perillós ja que si no es diagnostica a temps pot causar danys en els ronyons i en el fetge.

Meningitis eosinofílica

Aquesta malaltia es contrau quan s´entra en contacte amb objectes que han sigut tocats per les rates portadores del “cuc pulmonar”. Per exemple, si una persona beu d´una botella que es troba en un rebost en la que hi ha rates i aquestes van poder posar-se sobre elles, corre el risc de contraure el “cuc pulmonar”, un paràsit que provoca infeccions en una part del cervell amb greus conseqüències per la salut, com l´augment de les cèl·lules blanques en sang .

Des de Brill 2000 volem recordar-te que la nostra empresa presta un excel·lent servei de desratització. Per això, si notes la presencia d´aquests animals en el teu habitatge, no perdis el temps i truqui’ns quan abans millor. No oblidis que, per sobre de tot, les rates suposen un gran perill para la salut de la família. Per això eradicar-les a temps resulta crucial.