Neteja d´oficines: a què prestar atenció

Neteja d´oficines: a què prestar atenció

Gràcies a la nostra amplia trajectòria en el sector de les agencies de neteja a Barcelona, hem pogut comprovar que el dia a dia en una oficina fa que aquesta s’embruti molt més de lo que pot semblar a simple vista. Encara  que tot depèn de les dimensions del espai i del número de treballadors que desenvolupin la seva tasca en ella, aconsellable que la seva neteja es realitzi diàriament. I encara que són moltes les parts en què s´ha d´incidir a la hora de dur a terme aquest manteniment, avui ens agradaria fer èmfasi en aquelles ens les que inevitablement s´ha da prestar especial atenció per que aquests espais es mantinguin més nets i sanejats.

Papereres: Es fonamental buidar y netejar les papereres tots els dies per que en la oficina no es concentrin males olors. Gots vuits de cafè o restes dels refrigeris que consumeixen els treballadors cada dia, tendeixen a barrejar-se amb papers, embolcalls i demés restes de material d´oficina. Per  que aquesta barreja no desprengui olors que s´estenguin pel espai, es fonamental el seu buidat i neteja diària.

Teclats d´ordenadors: De totes les parts que componen un equip informàtic, el teclat es la que més s’embruta. Rep la grassa des dits de qui el fa servir a demés del vessament d´alguna que altre substancia i la pols que es va depositant-se al llarg del dia. De no netejar-lo a diari amb una substancia desinfectant, el teclat es convertirà en brou de cultiu de gèrmens i bactèries, d´aquí que la seva neteja sigui bàsica.

Telèfons: Exactament el mateix passar amb els telèfons, seguint individuals o compartits. L´ auricular dels telèfons està en contacte amb el rostre de les persones que l’utilitzen, el que farà que s´embruti i s´ acumuli gèrmens que es transmetran el resta de treballadors si no es netejant i desinfectant cada dia.

Cambra de bany: En tota oficina hi ha un determinat número de banys en funció del total de treballadors que tenen que ser netejats tot el dia. Desinfectar el wàter, netejar el lavabo, reposar els rotllos de paper higiènic gastats i fregar el terra, son feines que qualsevol de les agencies de neteja a Barcelona tenir que fer si s’encarreguen del manteniment d´una oficina.

Terres: Degut a que solen ser moltes les persones que transitant pel seu interior amb calçat provinent del carrer, es important que dintre de les feines imprescindibles a realitzar per netejar una oficina estigui l´escombrat i fregat del terra, aquesta última amb un detergent que netegi la brutícia i a la vegada aporti un extra de desinfecció.

Com et diem, a Brill 2000 abordem moltes més feines quan realitzem la neteja d´una oficina però volem destacar aquestes que t´hem explicat per resultar bàsiques per aconseguir que una oficina sigui un lloc més net i saludable. Si necessites una empresa professional que s´encarregui del manteniment del teu lloc de treball, posat en contacte amb nosaltres i dissenyarem un pressupost a mida sense compromís.