¿Saps quin es el millor moment per netejar els vidres?

¿Saps quin es el millor moment per netejar els vidres?

Segur que saps que un dels serveis que oferim a la nostra empresa de neteges a Sabadell es la neteja de vidres i marqueteria. En ocasions, aquesta feina està inclosa en les neteges generals que així  ho sol·liciten encara que també es pot de contractar-se de manera puntual.

Son moltes les empreses i els particulars que acudeixen a nosaltres per que els vidres dels seus negocis i habitatges llueixin nets i brillants, una feina que resulta tan tediosa com complicada per la majoria dels mortals. Encara que el millor que pots fer es anar  a una empresa de neteges com la nostra per que s´encarregui d´això, avui t´anem a explicar en quin moment del dia tens que escollir per netejar els vidres si decideixes fer-ho pel teu compta.

La majoria de les persones pensen que un matí solejat i calorós es el moment perfecte per fer la neteja dels vidres, tot el contrari que un dia de pluja que se situaria en les antípodes d´aquest moment ideal per realitzar aquesta neteja. Però aquesta creença no es del tot certa.

En primer lloc, i sempre i quan pots escollir, a la hora de netejar els vidres de les  finestres de la teva casa o negoci es molt millor que optis por un dia nuvolat que un de molt solejat. L´ explicació es molt senzilla: el sol farà que el líquid utilitzat per la neteja se sequi abans, deixant marques que poden resultar complicades d´eliminar i perdre efectivitat. D´aquí que un dia nuvolat es un moment molt més favorable per la neteja dels vidres.

I en quan a la hora del dia, si volem evitar la calor per que els productes utilitzats no s´assequin deixant marques, igualment, lo millor es optar por la primera hora del dia o la última de la tarda quan les temperatures seran més fresques.

Encara que per complicar-ho encara més, si vius en un carrer amb molt tràfic, a demés d´optar per un dia nuvolat i posar-te mans a l´obra a primera hora del dia o última de la tarda, es millor que esperis al cap de setmana quan probablement hi hagi menys afluència de cotxes i per lo tant menys partícules en l´aire que poden depositar-se en els teus vidres metres els estàs netejant.

Òbviament i com et dèiem el començament d´aquest post, acudir a una empresa de neteges a Sabadell com la nostra t´evitarà totes aquestes preocupacions ja que soms capaços de realitzar aquesta neteja de manera ràpida, emprant molt menys temps al comptar amb l´ instrumental necessari per fer-ho de manera precisa i efectiva. Així que no et compliquis i acudeix a Brill 2000 quan notis que els vidres del teu habitatge o negoci necessiten una neteja en profunditat. Et garantim uns resultats perfectes a preus econòmics.