Una única empresa per a tot

Una única empresa per a tot

Si et diem que Brill 2000 és una de les principals agencies de neteja a Barcelona, no t´estem explicant res que sàpigues. Però el que a lo millor desconeguis es que la nostra empresa també aborda un altre tipus de feina de manteniment, donant resposta a necessitats concretes que poden sorgir dintre de l´àmbit de la pintura, jardineria, fusteria,  electricitat…

Comptar amb un equip de professionals coordinats per que, a més de realitzar les feines pròpies de una agencia de neteja a Barcelona, també s´ encarreguen de portar a terme un manteniment integral te moltes avantatges, sobre tot per comunitats, col·legis, oficines… on sembla que, a més de la neteja, “sempre hi ha alguna cosa que  arreglar”, ¿veritat?

Avantatges de contractar un servei integral

Únic interlocutor: Tenir un únic interlocutor per tractar qualsevol qüestió es una de les principals avantatges que ofereix una agencia com la nostra. Imaginat una comunitat de veïns  o una oficina en les que, a més de parlar amb una persona per temes de neteja, tens que contactar amb una altre quan sorgeix un problema elèctric i amb una altra quan es necessita un manteniment en fontaneria. Y així fins una infinitat de professionals més els que s´ha de trucar, coordinar i estar pendent. Cosa que no passaria amb un servei integral com el nostra.

Una averia en la caldera, una gotera en la teula, una finestra que no tanca be, arbres que esperant la seva poda, el hall que necessita una ma de pintura… Són sols alguns exemples de feines que sorgeixen amb freqüència en edificis per els que transiten moltes  persones i que una empresa com Brill 2000 gestiona de manera molt més ràpida i efectiva.

Única factura: De la mateixa forma, pel personal administratiu d´una comunitat, oficina o negocio, resulta molt més senzill rebre una única factura a final de mes que inclogui tots els serveis contractats que rebre una de cada proveïdor que hagi atens una qüestió concreto. Així, aquells mesos en els que a més de la neteja s´hagi efectuat algun tipus de reparació o manteniment, es rebrà una sola factura detallant tots els serveis.

A Brill 2000 comptem amb personal i maquinaria especialitzada per abordar feines de manteniment com les que t ´hem explicat en aquest post. ¿Vols que t´expliquem tot el que podem fer per tu? A la nostra pàgina web pots descobrir-lo. I si necessites més informació o un pressupost a mida, no deixis de posar-te en contacto amb nosaltres.